Готовий дізнатися про перспективну професію за нашою освітньою програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»?

Привіт, студенте? Готовий дізнатися про перспективну професію за нашою освітньою програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (#econbus_ПТБД_бакалавр та #econbus_ПТБД_магістр)?
?‍??Регіональний менеджер
ℹ️ Фахівець у галузі управління процесом продажів у регіоні.
До обов’язків регіонального менеджера входить:
✅ Здійснює збір інформації про регіональний ринок (кількість та профіль суб’єктів господарювання в регіоні, кількість населення, загальний рівень цін та співвідношення заробітної плати, основний споживчий попит, діяльність конкурентів у регіоні, ін.)
✅ Аналізує інформацію про регіональний ринок та на основі результатів аналізу розробляє стратегію щодо подання товарів (послуг, робіт) у регіоні
✅ Забезпечує реалізацію рекламних кампаній щодо просування товарів (послуг, робіт) у регіоні, реалізацію PR-кампаній щодо формування сприятливого іміджу підприємства у регіоні з урахуванням місцевої специфіки, організує представлення товарів (послуг, робіт) на регіональних виставках, ярмарках
✅ Розробляє плани збуту у регіоні, програми зі збільшення обсягів збуту та координує їх виконання
?За даними Work.ua середня заробітна плата регіонального менеджера у Києві становить 29000 грн.
Тож відповідально обирай майбутню професію та #долучайсядоруху!